Sukupolvenvaihdos Hyvönen Yhtiöt Oy:ssä

Yrityksessämme on viime vuosina valmistauduttu monin tavoin sukupolvenvaihdokseen. Pitkäjänteinen suunnittelu- ja pohjustustyö tavoitti maalinsa kesällä 2022, kun kaikki loput Hyvönen Yhtiöt Oy:n osakkeet siirtyivät kaupassa Jukka ja Sari Hyvöseltä nuoremmalle sukupolvelle. Näin ollen Hyvönen Yhtiöt Oy pysyy jatkossakin perheyrityksenä ja yrittäjinä toimivat Krista Hyvönen, Jesse Hyvönen ja Marko Leskinen.

"Jukkaa ja Saria haluamme ensinnäkin kiittää luottamuksesta, sujuvasti edenneistä kaupoista ja kaikesta tuesta. Meillä jatkajilla on vahva halu kehittää tätä yritystä edelleen ja kasvattaa toimintaa entisestään, mutta hallitusti - siten, että meillä on jokaisen ihmisen hyvä olla ja viihtyä työssään!

Hyvönen Yhtiöt on perheyritys

Tyytyväiset kaupan osapuolet: Takarivissä pitkän uran yrittäjinä tehneet Jukka ja Sari Hyvönen, eturivissä nykyiset yrittäjät Marko Leskinen. Jesse Hyvönen ja Krista Hyvönen.

Vaikka juuri nyt onkin paljon riskejä näkyvissä taloustilanteessa ja sen takia hieman normaalia mietityttävämpi hetki yrityskaupoille, niin on sekä myyjien että ostajien luotto yritykseen luja:

“Meillä on loistava henkilökunta ja yhteishenki porukassa, erittäin monipuolinen kalusto ja firman perusta vakaalla pohjalla, eli kaikki edellytykset menestykseen yhdessä asiakkaidemme kanssa tulevaisuudessakin. Palvelemme asiakkaitamme jatkossakin totutulla asenteella, että pidämme kiinni siitä minkä lupaamme ja toimimme aina mahdollisimman laadukkaasti!"

Jukka ja Sari Hyvönen jatkavat täyspainoisesti työntekijöinä nykyisissä rooleissaan; Jukka vastaa liiketoimintajohtajana pääsääntöisesti erikoiskuljetus- ja nosturiautojen projekteista sekä toimii jatkossakin yrityksen hallituksen puheenjohtajana, Sari taas hoitaa nykyisiä laajoja tehtäviään palkka- ja taloushallinnon parissa.

"Haluamme kiittää henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneita kaikista yrittäjävuosista ja toivomme, että yhteistyömme jatkuu yhä entiseen malliin nyt kun olemme työntekijöinä mukana toiminnassa, tukemassa uusia yrittäjiä heidän matkassaan! Tämän rohkean ratkaisun tehneille nuorille yrittäjille tahdomme toivottaa onnea ja menestystä tuleville vuosille!"

Sukupolvenvaihdosta juhlistettiin koko henkilökunnan kesken tietenkin maistuvilla kakkukahveilla!