Palvelut

 

Vahva osaaminen. Monipuolinen kalusto.
Luotettava henkilökunta. Pitkä kokemus.

Näistä asioista koostuu kuljetuspalveluidemme ydin. Kun me hoidamme kuljetustarpeesi, voit luottaa siihen, että asiat tulevat hoidetuksi parhaalla mahdollisella tavalla.

Erikoisalaamme ovat elementti- ja erikoiskuljetukset sekä nostopalvelut. Alempaa löydät lisää tietoa näistä palveluista ja kuvia sekä videoita kuljetusprojekteista.
Pystymme erittäin monipuolisen kalustomme avulla toteuttamaan mitä erilaisempia kuljetuskokonaisuuksia, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, olipa kuljetustarve mitä vain.

 

 

Videoita kuljetusprojekteistamme

Katso myös Youtube-kanavamme: https://www.youtube.com/channel/UCSxx-tROBuc8O7xKJZS2pBw

ERIKOISKULJETUKSET

HyvonenYhtiot-erikoiskuljetus.jpg

Erikoisosaamistamme on kaikentyyppisten ja
-kokoisten erikoiskuljetusten toteuttaminen
.

Jokainen erikoiskuljetus on omanlaisensa kokonaisuus, joten saat meiltä halutessasi täydellisen paketin:
- konsultointia kuljetuksen toteuttamiseen
- reitti- ja aikataulusuunnittelun
- tarpeeseen sopivan kaluston
- ammattitaitoiset kuljettajat
- tarvittavat luvat ja ilmoitukset
- liikenteenohjauksen
- sekä kaikki muut tarvittavat toiminnot, jotta kuljetus saadaan luotettavasti ja turvallisesti perille kohteeseen.

Toteutamme joko osan näistä tai kaiken - sinä päätät. Toimimme paitsi koko Suomen alueella, myös kansainvälisesti. Olemme vuosien saatossa kuljettaneet mitä erilaisimpia kuormia, joten olipa kyseessä sitten erityisen pitkän, leveän, korkean tai raskaan kuljetuksen tarve, olemme hakemasi luotettava kumppani!

ELEMENTTIKULJETUKSET

HyvonenYhtiot-elementtikuljetukset.jpg

Kuljetamme kaikenlaiset betonielementit ja muut elementtituotteet vankalla kokemuksella ja aina tarpeeseen soveltuvalla kalustolla; esimerkiksi jatkettavilla puoliperävaunuillamme pystytään kuljettamaan jopa 40 metrin pituisia elementtejä - ks. kalustomme

Yrityksellämme on todella pitkä historia elementtikuljetusten parissa, sillä suurimmat asiakkaamme ovat betonirakentamisen huippuammattilaisia, joiden kuljetuksista olemme vastanneet jo pitkään - esimerkiksi Betonimestareiden kanssa kumppanuutemme on kestänyt jo parikymmentä vuotta.
Näiden sopimuskumppaneiden tuotteita kuljetamme säännöllisesti ympäri Suomea ja Pohjoismaita. Lisäksi hoidamme jatkuvasti muiden asiakkaidemme projekteja
ja yksittäisten kappaleiden kuljetuksia.

Meillä on huomattava määrä elementtikuljetuksiin tarkoitettua kalustoa, joilla onnistuu kaikenlaisten ja
-kokoisten elementtien kuljetukset; erityisen pitkät, korkeat tai raskaatkaan elementit eivät ole ongelma. Seinäelementtien kuljetuksiin löytyy useita syvälastauspuoliperävaunuja ja kapellitäysperävaunuja.

 

Meillä on kyky ja valmius massiivisiin kuljetusprojekteihin!

Vuosien 2017 ja 2018 aikana toteutimme onnistuneesti yrityksemme historian suurimman yksittäisen projektin, kun kuljetimme satoja suuria pilareita ja palkkeja sekä muita betonituotteita Suomesta Ruotsin Karlstadiin. 
 

KAPPALETAVARAKULJETUKSET

HyvonenYhtiot-kappaletavarakuljetukset.jpg

Erikois- ja elementtikuljetusten lisäksi meillä on säännöllisiä kuljetuksia ympäri Suomen myös useilla umpikorisilla, kokosivuaukeavilla täysperävaunuyhdistelmillä.

Tällä kalustolla kuljetamme muun muassa eristemateriaaleja ja muita rakennustarvikkeita. Esimerkiksi yrityksemme vanhimpiin asiakkaisiin kuuluvan UK-Muovin eristemateriaaleja olemme toimittaneet luotettavasti perille jo pian 20 vuoden ajan!

 

 

NOSTOPALVELUT

 

HyvonenYhtiot-nostopalvelut.jpg

Nostopalvelut kuuluvat erikois- ja elementtikuljettamisen lisäksi yrityksemme ydinosaamiseen. Toteutamme teollisuuden ja rakentamisen vaativia nostoja erityisesti suuremmalla nosturiautollamme, joka on varustettu 85 tnm nosturilla - ks. kalusto, josta löytyy myös nostureidemme nostoarvokaaviot.

Toisella, hieman pienemmällä nosturilla (32 tnm) varustetulla nosturiautollamme toteutamme nostoja tarvitsevia kuljetuksia. Toimimme esimerkiksi yhteistyössä Mestarifarmi Oy:n kanssa vastaten maatalouselementtien kuljetuksista ja paikalleen-/asennusnostoista - katso video Mestarifarmi x Hyvönen Yhtiöt!

 

Nostopalvelumme ovat myös tutkitusti huippuluokkaa

Vuosien 2016 ja 2017 aikana toteutetussa asiakastutkimuksessa tyytyväisyys nostopalveluihimme sai täydet viisi tähteä!